Diensten

Cup of Care biedt verscheidene diensten aan, telkens 1 op 1, en volledig afgestemd op wie JIJ bent, een individuele behandeling.

Immers, een persoonseigen aanpak heeft zoveel meer effect dan een allround behandeling. Voor elke behandeling overlopen we samen een vragenlijst om zo een transparante anamnese te bekomen. Hierop leggen we de focus om de verdere aanpak, in samenspraak, toe te lichten.

De oorzaken van uw klachten kunnen heel verschillend zijn. Zo gaan we niet enkel het symptoom aanpakken, maar gaan we vooral de oorzaak proberen te achterhalen. 

Behandelingen gebeuren enkel op afspraak. Het eerste consult neemt iets meer tijd in beslag dan de vervolgbehandelingen. De vervolgbehandelingen nemen gemiddeld één uur in beslag. Hou hiermee rekening bij het vastleggen van uw afspraak.

U kan uw afspraak telefonisch vastleggen op 0485/058.985 

Klik op de behandeling voor meer info 

 

TERUGBETALING

De wettelijke ziekteverzekering voorziet geen terugbetaling voor deze alternatieve behandelingswijze. Daarentegen betalen de meeste ziekenfondsen in het kader van de aanvullende verzekering een gedeelte terug voor een beperkt aantal behandelingen. Voor meer informatie hieromtrent kan u het best contact opnemen met uw ziekenfonds.