Wie is Cup of Care?

Een warme welkom bij Cup of Care, de plek waar 'healing' en 'well being' de synergetische sleutel vormen voor jouw fysieke en mentale gezondheid. 

De lichamelijke conditie is belangrijk, maar ook de geestelijke en de samenhang tussen beiden.

Cup of Care biedt verscheidene diensten aan, telkens 1 op 1, en volledig afgestemd op wie JIJ bent, een aanpak op persoonlijke maat.

Mede door onze holistische aanpak wordt de samenhang tussen het lichamelijke en geestelijke eens zo nauw verbonden.

Immers, een persoonseigen aanpak heeft zoveel meer effect dan een allround behandeling. Voor elke behandeling overlopen we samen een vragenlijst om zo een transparante anamnese te bekomen. Hierop leggen we de focus om de verdere aanpak, in samenspraak, toe te lichten.

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Het eerste consult neemt iets meer tijd in beslag dan de vervolgbehandelingen. De vervolgbehandelingen nemen gemiddeld één uur in beslag. Hou hiermee rekening bij het vastleggen van uw afspraak.

U kan uw afspraak via Whatsapp of telefonisch vastleggen op 0485/058.985 

TERUGBETALING

De meeste ziekenfondsen betalen in het kader van de aanvullende verzekering een gedeelte terug voor een beperkt aantal behandelingen. Voor meer informatie hieromtrent kan u het best contact opnemen met uw ziekenfonds.

 

Naast behandelingen bieden we ook producten aan in de webshop, die zorgvuldig werden geselecteerd, na grondige research.

Onze gezondheidsproducten en verzorgingsproducten zijn kwalitatief, natuurlijk en onbewerkt, én effectief. Enkel zo geniet je van een duurzame boost voor je lichaam, net datgene dat het verdient!